Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Eddie Thawne

2016.09.09
Eddie Thawne karaktere már a sorozatban való első megjelenése óta foglalkoztatja a rajongókat – már csak a neve miatt is, hiszen a Thawne név a képregény olvasók számára a gonoszság, sötétség szinonimája , sok jót nem várhatunk attól a karaktertől, aki ezt  a családnevet viseli.  Azonban nem szabad elfelejteni, hogy adaptációról beszélünk, ahol bármi megtörténhet, jóból lehet rossz és a rossz karakterek is jóvá konvertálódhatnak.
 
Rick Cosnett így nyilatkozott a karakteréről: 
 
„Az ő karaktere nagyon érdekes kérdéseket vet föl. A titokzatossága abban rejlik, hogy nem tudod pontosan honnan érkezett, csak annyit lehet tudni: át lett helyezve egy másik városból, azaz Keystone Cityből Central Citybe, ahol ő, „Eddie” új mindenkinek, nemcsak a nézőknek.  Nincsenek még barátai, Irisszal kapcsolatba bonyolódik. Sokat kutakodtam a Thawne-család története után… Tudom, mi történik, de azt meg kell tartanom magamnak. Azonban nem kell sokat várni, és a dolgok lassan ki fognak derülni a következő epizódokban.
 
Érdekesség volt számomra, itt a családi vonalra gondolok… Gazdag családból származik, és ehhez sötét titkok kötődnek.  Ami még nagyon érdekes számomra az a Barry ikertestvére sztori, hogy ki az, és az a személy mivé/kivé fog válni.”
 
Mit tudunk eddig Eddie-ről, illetve Malcolm Thawne karakteréről:
 
  • Eddie nem (igazán) az, akinek mondja magát.
  • Barry ikertestvére, (Cobalt Blue) Malcolm Thawne meg fog jelenni a történetben.
  • A családi vonal nagy szerepet fog játszani.
  • Tudjuk, hogy Cobalt Blue valójában Malcolm Thawne a képregényekben. Ő Barry ikertestvére.  Elválasztották őket a születésük után, és Malcolm az egyik „felmenője” Eobard Thawne-nak.
  • Az oka, hogy együtt dolgoznak, és a jelenlegi kapcsolatuk talán a Flashpoint Paradoxonnak köszönhető. 
  • Az is lehet, hogy a középső nevét használja.
  • Eddig egy biztos dolgot tudunk: Thawne a családneve, és Eobard Thawne az ő leszármazottja.